Sonnova

“Mensen helpen; dat is mijn roeping”

Even voorstellen

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website! Zoals je op de homepage  al hebt kunnen lezen ben ik gevestigd in Helmond en gespecialiseerd in familieopstelling en persoonlijke ontwikkeling. Ik vertel je op deze pagina graag hoe dat zo gekomen is.

De wil om iets te betekenen voor mensen

In 1968 zag ik in Maastricht voor het eerst het levenslicht. Ik groeide op als oudste telg in een gezin van vier. Waar andere opgroeiende meisjes droomden van een carrière als danseres, daar wilde ik als kind al apothekersassistente worden. En zo geschiedde. Binnen dit vakgebied heb ik me later kunnen ontwikkelen tot farmaceutisch consulent.

Zo kwam ik terecht in de farmaceutische wereld. Een sector waar vooral symptomen en klachten worden aangepakt. Het blijkt echter vaak dat er diepere oorzaken aan te wijzen zijn voor de meeste aandoeningen.

Het slaan van een brug

Spiritualiteit heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Daar heeft een aangeboren hypersensitiviteit zonder twijfel iets mee te maken. Op latere leeftijd besloot ik me daarom verder te gaan verdiepen in deze wereld. Het resulteerde onder andere in een opleiding tot Reikimaster, waarna ik me ook ben gaan verdiepen in diverse levensbeschouwingen. Het volgen van een opleiding aan het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding in Utrecht was voor mij een logische vervolgstap.

Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik een brug wilde slaan tussen mijn huidige werk in de farmacie en datgene wat ik intuïtief aanvoelde. Tijdens spirituele ervaringen had ik vaker en vaker de vraag wat de oorsprong was van de informatie die ik mocht ontvangen. Een opleiding paramedisch en psychosociaal mediumschap gaf voor mij niet direct een bevredigende verklaring, maar bleek wel een stap in de juiste richting.

Het wetend veld

Het laatste ontbrekende puzzelstukje vond ik toen ik in contact kwam met Familieopstelling. In een artikel werd gesproken over ‘het wetend veld’. Ik herkende het direct als de bron van mijn ‘weten’ en besloot daarop de Academie voor Opstellingen te volgen in Amsterdam.

Daar viel alles op zijn plek. Toeval bestaat niet en daarom geloof ik dat het betreffende artikel zijn weg naar mij heeft weten te vinden via het wetend veld. Net zoals jij de weg naar mijn website niet zonder reden hebt gevonden!

Ben je geïnteresseerd in wat ik te bieden heb?  Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Ik hoop je snel eens te ontmoeten,
Sonja